Londra BETT 2018 Eğitim Teknolojileri Fuarı

Gelişim Okulları, eğitim ve teknolojiyi buluşturan, Avrupa’nın en büyük fuarı olan BETT SHOW 2018’e katıldı. Kurucumuz ve öğretmenlerimiz, 23-27 Ocak tarihleri arasında Londra`da düzenlenen dünyaca ünlü firmaların stantlarının yer aldığı, eğitim teknolojileri ile ilgili alanında uzman kişilerin konuşmalarını, çalıştayları ve panelleri öğrencilerimiz için takip etti.

Fuarda, teknoloji ve inovasyonun eğitimdeki rolünün ele alındığını belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz, “Bizim için ne mutlu ki bu fuarda çocuklarımızın eğitimi için dünyadaki en yeni teknolojilere sahip olduğumuzu gördük” dedi. Eğitimde geleneksel yöntemlerin yanında teknolojiyi de yakından takip ederek okulumuzda eğitim kalitesinin her geçen yıl artmaktadır. Öğrencilerimize daha yararlı olmak ve teknolojideki yenilikleri yerinde takip etmek için, Gelişim Okulları olarak Bett Education and Technology Show 2018 önemli bir adım oldu.