STEM İle Girişimde Yeni Ufuklar Projesinde 20 Gelişimli

ABD Büyükelçiliği “Küçük Ölçekli Hibe Programı” kapsamında TÜRKONFED tarafından 3-4 Şubat tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilecek “STEM İLE GİRİŞİMDE YENİ UFUKLAR” projesi için seçilen 160 lise öğrencisinden 20 ‘sinin okulumuzdan olması bizleri gururlandırdı.

Uygulama odaklı gerçekleşecek eğitim; Girişimcilik Nedir?, Dünya ve Türkiye’den bilim temelli girişimci örnekleri, ürün analizi, fizibilite çalışması, SWOT Analizi, dijital dönüşümün dünyadaki yeri, iş fikri geliştirme, stratejik planlama, teknoloji temelli girişimcilik yaklaşımları ve bu alana yapılan yatırımlar ve geleceğin meslekleri gibi pek çok konuyu kapsayacak.

Eğitime katılacak öğrencilerimiz geliştirecekleri projeleri Nisan ayında İstanbul’da gerçekleşecek bir organizasyon ile girişimcilere tanıtma fırsatını yakalayacaklar.

Gelecek yüzyıla adım adım birlikte yaklaştığımız tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

TURKONFED STEM